lørdag den 31. juli 2010

Hvad er en biopejs?

En biopejs er en pejs, der ikke kræver nogen form for aftræk eller skorsten. Dens brændstof er nemlig bioethanol, der er et miljøvenligt brændstof udvundet af eksempelvis kartofler, majs eller sukkerrør. Bioethanol lugter, oser og ryger ikke og afgiver heller ingen farlige dampe. Derfor kan man afbrænde det indendørs – fuldstændig som stearinlys.

En biopejs fås både som gulvpejs og til vægmontering. Man kan endda også få dem til indbygning, så de kan bygges ind i en væg eller en eksisterende træfyret pejs.

Biopejse er udstyret med et brændkammer (en brænder), der egentlig blot er et brændstofdepot med en åbning, hvor flammerne kommer op af. Man fylder ganke enkelt bioethanol på pejsens brændkammer og tænder efterfølgende med en pejselighter. Og på et kort øjeblik har man pejsehygge i hjemmet – helt uden bøvl og svineri med brænde, røg, lugt, aske, støv og rengøring.

Aldrig har det været lettere at få pejs!

Få inspiration og køb din biopejs hos Danmarks største leverandør af biopejse her

2 kommentarer:

  1. Rart indlæg jeg fik stor oplysninger om pejs. Jeg vil gerne foreslå alle for dette indlæg om pejs montering og pænt forklaret adskillige faktor.
    Indoorflame.dk

    SvarSlet
  2. Nice-blog om Biopejs godt forklare om dig hver faktor biopejs. Jeg kan godt lide den måde du fortæller i indlæg om brugen af ​​biopejs. Hvordan kan vi bruge sin på en måde, lille mængde biobrændsel køre for lang span tid.
    Indoorflame.dk

    SvarSlet