lørdag den 31. juli 2010

Pejs uden varme

Med en elpejs eller Mystic Fire pejs fra Ruby Fires er det muligt at få hyggelig pejsestemning i hjemmet uden nødvendigvis at skulle have varme ud af pejsen. Og det kan jo være en fordel i mange henseender. Mange mannesker og virksomheder har nemlig et ønske om pejsehygge, men har ikke behov for eller ønske om at få varme ud af pejsen.
Har du et højisoleret hus, en restaurant, et soveværelse eller andet sted, hvor du har et ønske om hyggelige flammer og pejsestemning, men ikke ønsker varme, skulle du tage et nærmere kig på elpejsene fra Ruby Fires. Ruby Fires er en hollandsk producent af skorstensfri biopejse og elpejse og har en meget lækkert og interessant udbud i skorstensfri og varmefri pejse til både gulv og vægmontering. Flammespillet i elpejsene fra Ruby Fires er meget realisk og så naturtro, at man skal se rigtigt godt efter for at kunne se at flammerne ikke er ægte.

Se udvalget af Ruby Fires pejse på deres hjemmeside her

2 kommentarer:

  1. En fin kvalitet af ethanol pejs! Jeg kan godt lide den måde, blogger præsenterede oplysninger om det pågældende emne. Tak for udstationering sådan en nice blog ...

    Pejs tilbehør

    SvarSlet
  2. finde en god Biopejs tjenesteyder er virkelig hård. Finde data vedrørende pejs er mere hård opgave.Jeg kan godt lide dit indlæg, at og holde det op.

    SvarSlet